Malzemeler
20 adet baklava yufkası
Sos Malzeme
1 adet yumurta
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
İç Malzeme
1/2 kalıp beyaz peynir
1/2 demet maydanoz
Yapılışı
Sos malzemeleri bir kasede çırpılır.Dikdörtgen bir borcam yağlanır.10 adet baklava yufkası araya sos sürülerek üst üste dizilir.Araya maydanozlu beyaz peynir serpiştirilir.Kalan yufkalar yine her kata sos sürülerek fırın kabına yerleştirilir.Üzerine kalan sos dökülerek önceden ısıtılmış 175 derece fırında kızarana kadar pişirilir.Dilimlenerek sıcak servis yapılır.
Afiyet Olsun :)))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder