Sayfalar

14 Şubat 2016 Pazar

Puf Bisküvi

Malzemeler

Tabanı için
1 paket yulaflı bisküvi


Üst krema
1/2 su bardağı süt
1 paket krem şanti
1,5 yemek kaşığı pudra şekeri
1,5 su bardağı hindistan cevizi


Üzerine
Renkli şeker süslemeleri


Yapılışı
Uygun bir kasede krem şanti ve sütü koyulaşana kadar iyice çırpın.Diğer krema malzemelerini ekleyerek iyice karıştırın.Hazırlanan karışımı yarım saatte dolapta bekletin.
Dolapta dinlenen karışımı ceviz büyüklüğünde yuvarlayın önce süte sonra şekerlemeye batırın. Yulaflı bisküvilerin üzerine hafifçe yerleştirin ve servis yapın.
Afiyet Olsun :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder