Sayfalar

14 Şubat 2016 Pazar

Tepsi Kebabı


Malzemeler
500 gr kıyma
1/2 demet maydanoz
1 adet kuru soğan
4 diş sarımsak
1/2 çay bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı domates salçası
2 su bardağı su
Karabiber
Kimyon
Pul biber
Tuz


Üzerine
2 domates
3 sivri biber


Yapılışı
Kıyma,rendelenmiş soğan,ezilmiş sarımsak,kıyılmış maydanoz,sıvı yağ ve baharatlar iyice yoğrulur.Fırın tepsisi yağlanır.Hazırladığımız kıymalı harç tepsiye yayılır.Üzerine domates dilimlenir biberler uzunlamasına kesilip eklenir.! yemek kaşığı salça 2 su bardağı su ile karıştırılıp kebabın üzerine dökülür.Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir.
Afiyet Olsun :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder