Sayfalar

16 Şubat 2016 Salı

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı

Malzemeler
1 paket Kemalpaşa tatlısı


Muhallebisi için
5 su bardağı süt 
6 yemek kaşığı toz şeker
1 paket krem şanti


Süslemek için
Antep fıstığı


Yapılışı
Kemalpaşa tatlısını paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın ve soğumaya bırakın.Krem şanti hariç tüm muhallebi malzemelerini kısık ateşte pişirin.Ocaktan alıp ılıyınca krem şanti eklenip çırpılır.
Servis kaselerinin altına hazırlanan tatlıdan bir adet konup üzerlerine muhallebi dökülür.Üzerine 1 adet tatlı konularak antep fıstığı ile süslenir.Soğuk servis yapılır.
Afiyet Olsun :)))





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder