Malzemeler
1,5 su bardağı su
1 adet yumurta
1 çay kaşığı limon suyu
1,5 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
3,5 su bardağı un
İç Malzeme
300 gr orta yağlı kıyma
1 orta boy soğan(rende)
1/2 çay bardağı su
Karabiber
Tuz
Kızartmak için
Sıvıyağ
Yapılışı
Hamur malzemeleri yoğrulur.Yarım saat dinlendirilir.Tabak büyüklüğünde açılır.
(Yufkadan kalın olacak)
İç malzeme hazırlanır.Açtığımız hamurların yarısına hazırladığımız malzeme eklenip diğer yarısı üzerine kapatılır.Bol kızgın yağda kızartılıp servis yapılır.
Afiyet Olsun :)))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder