Malzemeler
2 su bardağı kuru börülce
3 adet kırmızı köz biber
3-4 adet kornişon turşu
1/2 demet maydanoz
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 kahve fincanı nar ekşisi
1/2 su bardağı dilim yeşil zeytin
1/2 su bardağı dilim yeşil zeytin
Mısır konservesi
Tuz
Yapılışı
Kuru börülce yıkanır.Üzerini geçecek kadar su eklenip 15 dakika haşlanır.Suyu süzülüp suyu yenilenip yumuşayana kadar pişirilir ve süzülür.Kırmızı köz biberler,kornişon turşular küp şeklinde doğranır.Havuç rendelenir.Maydanozlar incecik kıyılır.Tüm malzeme harmanlanıp hazırlanan sosla birlikte servis yapılır.
Afiyet Olsun :)))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder